Nejnovější recenze ze sekce Akordeony
- německá kvalita
Zatím jsem velmi spokojen. Nástroj vypadá krásně. Můj učitel ocenil krásný specifický zvuk nástroje. Pro průměrného hráče mého kalibru ideální nástroj.
- Nástroj jak pro začínající, tak myslím, že i pro pokročilé.
- Bohatá nabídka registrů.
- Příznivý poměr kláves a basů 37/96
- Příjemný vzhled.
- Servis a služby.
- Český výrobek.
- To co sebou přirozeně akustické nástroje nesou, cena. A pro ty, kdo obývají panelový byt, nedají se připojit sluchátka:-)
Nechci se vyjadřovat jako odborník, protože jím nejsem. Z akordeonem jsem začínal jako vůbec se svým prvním hudebním nástrojem, ve třiceti a bez talentu:-)
Nicméně nelituji. Moje Carmen to byla láska na první pohled. Černé provedení s červeným měchem, to se musí vidět. Nádherná práce, která potěší každé oko. Dřevěná klaviatura, fantasy hlasy typo a mano zase potěší sluch. Každá melodie chce své a tady myslím i ty náročnější potěší bohatá nabídka rejstříků. Pokud bych měl být kritický, tak originál popruh je mi těsně, hlavně na pravé straně bych potřeboval ještě 10 čísel a to nejsem nějaký extra cvalík. Jednou jsem při přechodu ze zimy nenechal akordeon asi dost "odpočinout" a vrátil mi to tím, že jeden tón byl hluchý, asi 30 minut než začal hrát. Osobně v této cenové relaci dávám přednost Carmen před Hohnerem. Akordeon mám přes pět let, hraju na něj poměrně dost a neměnil bych. 100% nedávám ze zásady.
- Optimální vybavení nástroje.
- Vysoká cena.
Máš-li na to, kup.
S nástrojem jsem spokojen, pro mé potřeby je zcela vyhovující.
- velice kvalitní výroba
- pěkný design
- krásný zvuk
- tradiční česká značka
- minimální poškození a maximální výdrž
- investice, která se vyplatí
- vhodné pro začátečníky i pokročilé
Co se týče akordeonů, na značku Delicia nedám dopustit. Mám více akordeonů, ale nejraději hraji právě na tento a je to právě akordeon značky Delicia, na který hraji při nejrůznějších koncertech a vystoupeních.
Vlastním akordeon Delicia Arnaldo 24 od roku 1992 a zatím jsem s ním měla pouze dva problémy:
1. prasklý řemen (což byla moje chyba a není to přímo chyba v akordeonu) a
2. zapadávající bas H (zaseknutý hlasový jazýček způsobený nečistotou)
Za těch 18 let nebyl můj akordeon nikdy laděn, svůj zvuk si zachovává i při tříletém uskladnění ve studené a vlhké místnosti a za tuto dobu neměl ani žádnou "preventivní" prohlídku (když nepočítám servis při opravě zapadávajícího basu H - jednalo se o vyčištění nečistot pod tímto basem, oprava mě vyšla na pouhých 150,-).
Investice do akordeonu není zrovna levná, konec konců když už se člověk rozhodne pro akordeon, vydrží mu na celý život a stane se jeho nejlepším přítelem. Z tohoto hlediska mohu tradiční českou značku Delicia jen doporučit.
Zobrazuji 41 - 45 ze 45 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ]